5 SIMPLE STATEMENTS ABOUT θεσεις εργασιας ATHINA EXPLAINED

5 Simple Statements About θεσεις εργασιας athina Explained

5 Simple Statements About θεσεις εργασιας athina Explained

Blog Article

Απαραίτητη η προϋπηρεσία σε αποθήκη ανταλλακτικών φορτηγών

Επισημαίνεται ότι οι ανήλικοι αιτητές εργασίας οφείλουν να υποβάλλουν Επιστολή Συγκατάθεσης υπογεγραμμένη από γονέα ή νόμιμο κηδεμόνα. Γ. Υποχρεώσεις Αιτητών Εργασίας

 ...καλύψει θέση στο Τμήμα των Πωλήσεων. Καθήκοντα: Εκπροσώπηση μεγάλων εταιρειών Επικοινωνία με επαγγελματίες, επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους, εταιρείες Προώθηση, Διαφήμιση, Πωλήσεις, Έρευνα Αγοράς Διαχείριση Προσωπικού Απαραίτητα προσόντα:... 

· Να ανανεώνουν την αίτηση τους για εξεύρεση εργασίας για όσο διάστημα αναζητούν εργασία και διατηρούν την ίδια επαγγελματική κατάσταση (δηλ.

As the information is saved in the sessionStorage, Will probably be deleted following your session with us ends, at the latest when you shut your browser.

Ο χρήστης συμφωνεί ότι σε περίπτωση που ενέργειά του προκαλέσει βλάβη στην εταιρία με οποιονδήποτε τρόπο αυτός ευθύνεται για να την αποζημιώσει, καθώς και ότι θα παρεμβαίνει υπέρ της εταιρίας ή κατά οποιασδήποτε αξίωσης εγερθεί εναντίον της, συμπεριλαμβανομένης της δικηγορικής αμοιβής και τυχόν εξόδων που προκύψουν από την ανωτέρω παράνομη ή αντισυμβατική ενέργειά του. Στην περίπτωση που χρήστης/επισκέπτης των υπηρεσιών του ιστοτόπου ή της βάσης δεδομένων βιογραφικών είναι εκπρόσωπος κάποιας επιχείρησης, τεκμαίρεται ότι η επιχείρηση συναινεί στους παρόντες όρους, συνεπώς καθίσταται υπεύθυνη να αποζημιώσει την εταιρία μας και τους εργαζομένους σε αυτή για οποιασδήποτε αξίωση προκύψει από τη χρήση των υπηρεσιών ή την παραβίαση συμβατικών όρων, συμπεριλαμβανομένης της δικηγορικής αμοιβής και των εξόδων που πιθανόν προκύψουν από την ανωτέρω αναφερόμενη συμπεριφορά.

Οικόπεδα, διαμερίσματα, βίλες και ξενοδοχεία σε όλη την Κρήτη.

Αναζητούμε νέα και ενθουσιώδη άτομα χωρίς προηγούμενη εμπειρία στις πωλήσεις για να ενταχθούν στην ομάδα μας!

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ μοντέρνα / ανακαινισμένα σπίτια και διαμερίσματα σε καλή κατάσταση, από Σφηνάρι και Κίσσαμο στα Χανιά και Ακρωτήρι, για την πώληση τους σε εξαιρετικούς πελάτες.

Το νέο σας σπίτι στο Κέντρο της Αθήνας. Το μοντέρνο συναντά το κλασικό

Τώρα μπορείς να εστιάσεις την αναζήτησή σου με μεγαλύτερη ακρίβεια στα ακίνητα που βρίσκονται στην περιοχή της Σχολής της επιλογής σου.

Είσαι φοιτητής/φοιτήτρια και θέλεις να συνδυάσεις σπουδές και εργασία; Η εταιρεία μας αναζητά πωλητές/πωλήτριες.

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) ανακοίνωσε την προκήρυξη πρόσληψης Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) στον…

Η εταιρία σέβεται το σύνολο των ανωτέρω κανόνων δικαίου της ελληνικής, της ευρωπαϊκής και της διεθνούς έννομης τάξης, καθώς και το δικαίωμα του πληροφοριακού αυτοκαθορισμού και της here πληροφοριακής αυτοδιάθεσης του χρήστη στο πλαίσιο που ορίζει το Σύνταγμα της Ελλάδας. Οποιαδήποτε διάταξη εκ των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς τον νόμο παύει αυτοδικαίως να ισχύει χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών. Αρμόδια για την επίλυση διαφορών που προκύπτουν σε σχέση με τα παραπάνω είναι τα καθ’ ύλην αρμόδια δικαστήρια της Αθήνας. Ακύρωση

Report this page